Anadolu Otoyolu’nda zincirleme kaza: 4 yaralı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2024 - 10:58, Güncelleme: 12.10.2024 - 17:55 1511 kez okundu.
 

Anadolu Otoyolu’nda zincirleme kaza: 4 yaralı

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde 1 tır ve 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, Anadolu Otoyolu Sakarya geçişi Hendek ilçesi mevki İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücülerinin isimleri henüz öğrenilemeyen 34 DFA 9** plakalı Audi marka otomobil, 34 CRF 4** plakalı Opel marka otomobil, 34 HUH 7** marka Skoda marka otomobil ve bir tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, polis ve Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebi ile bir süre trafik yoğunluğunun oluştuğu İstanbul istikameti, araçların kaldırılması ile normal seyrine döndü. Polis konuya ilişkin inceleme başlattı.
Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde 1 tır ve 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, Anadolu Otoyolu Sakarya geçişi Hendek ilçesi mevki İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücülerinin isimleri henüz öğrenilemeyen 34 DFA 9** plakalı Audi marka otomobil, 34 CRF 4** plakalı Opel marka otomobil, 34 HUH 7** marka Skoda marka otomobil ve bir tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, polis ve Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi (SAKTİM) ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kaza sebebi ile bir süre trafik yoğunluğunun oluştuğu İstanbul istikameti, araçların kaldırılması ile normal seyrine döndü. Polis konuya ilişkin inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.