Arifiye Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Güncel 24.07.2024 - 11:49, Güncelleme: 24.07.2024 - 11:49 1305+ kez okundu.
 

Arifiye Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt sezonuyla birlikte, asfalt serim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Hanlı Sakarya, Hanlı Merkez ve Arifbey Mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, Cumhuriyet Mahallesinde de asfalt çalışmalarına başladı. Cumhuriyet Mahallesinde Serin ve Kısmet Sokak'ta çalışmalarını tamamlayan ekipler, Sevinç Sokak'ta ise asfalt serim işlemine devam ediyor. Ayrıca Neviye Mahallesinde asfalt hazırlıklarına başlayan ekipler bölgede tesviye çalışmalarına başladı. Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada ;" Asfalt çalışmalarımız kapsamında Cumhuriyet Mahallesindeyiz. Serin ve Kısmet Sokak'ta asfalt çalışmalarımız tamamlanırken Yeşim Sokak'ta çalışmalarımıza devam ediyoruz. Programımız kapsamında tüm mahallelerimizi sıcak asfalt ile buluşturacağız." ifadelerini kullandı.
Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt sezonuyla birlikte, asfalt serim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Hanlı Sakarya, Hanlı Merkez ve Arifbey Mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, Cumhuriyet Mahallesinde de asfalt çalışmalarına başladı. Cumhuriyet Mahallesinde Serin ve Kısmet Sokak'ta çalışmalarını tamamlayan ekipler, Sevinç Sokak'ta ise asfalt serim işlemine devam ediyor. Ayrıca Neviye Mahallesinde asfalt hazırlıklarına başlayan ekipler bölgede tesviye çalışmalarına başladı.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada ;" Asfalt çalışmalarımız kapsamında Cumhuriyet Mahallesindeyiz. Serin ve Kısmet Sokak'ta asfalt çalışmalarımız tamamlanırken Yeşim Sokak'ta çalışmalarımıza devam ediyoruz. Programımız kapsamında tüm mahallelerimizi sıcak asfalt ile buluşturacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.