Başkan Şenol Dinç üç ülkeden gelen misafirleri ağırladı

Güncel 26.09.2024 - 12:22, Güncelleme: 26.09.2024 - 12:22 530 kez okundu.
 

Başkan Şenol Dinç üç ülkeden gelen misafirleri ağırladı

3 ülkeden gelen eğitimci ve öğrencileri misafir eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Ülkemize gelerek şehrimizi ve ilçemizi ziyaret eden kıymetli öğretmen ve öğrencilerle buluştuk.

Ziyarette kendilerine ilçemizi ve şehrimizi tanıttık, çalışmalarımızdan bahsettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Erenler İlkokulu tarafından düzenlenen programlar kapsamında Polonya, İtalya ve Slovenya’dan Sakarya’ya gelen öğretmen ve öğrencileri misafir etti. Başkan Şenol Dinç, üç ülkeden gelen misafirlere belediyi ve Erenleri tanıttı. TEŞEKKÜR Başkan Şenol Dinç, “Ülkemize gelerek şehrimizi ve ilçemizi ziyaret eden kıymetli öğretmen ve öğrencilerle buluştuk. Ziyarette kendilerine ilçemizi ve şehrimizi tanıttık, çalışmalarımızdan bahsettik. Erenler İlkokulu Müdürümüz Bayram Güneş’e ve kıymetli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. ‘DEVAM EDECEĞİZ’ Başkan Şenol Dinç, “Misafirlerimiz ülkemize suyun ekosistemdeki yerinin korunması ve kullanımının sağlıklı şekilde sürdürebilmesi konulu projeleri kapsamında gelmişler. Bu kapsamda bu tür projelerde ve şehrimizin, ilçemizin tanıtımının yapıldığı her çalışmanın içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
3 ülkeden gelen eğitimci ve öğrencileri misafir eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Ülkemize gelerek şehrimizi ve ilçemizi ziyaret eden kıymetli öğretmen ve öğrencilerle buluştuk.

Ziyarette kendilerine ilçemizi ve şehrimizi tanıttık, çalışmalarımızdan bahsettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Erenler İlkokulu tarafından düzenlenen programlar kapsamında Polonya, İtalya ve Slovenya’dan Sakarya’ya gelen öğretmen ve öğrencileri misafir etti. Başkan Şenol Dinç, üç ülkeden gelen misafirlere belediyi ve Erenleri tanıttı.

TEŞEKKÜR

Başkan Şenol Dinç, “Ülkemize gelerek şehrimizi ve ilçemizi ziyaret eden kıymetli öğretmen ve öğrencilerle buluştuk. Ziyarette kendilerine ilçemizi ve şehrimizi tanıttık, çalışmalarımızdan bahsettik. Erenler İlkokulu Müdürümüz Bayram Güneş’e ve kıymetli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

‘DEVAM EDECEĞİZ’

Başkan Şenol Dinç, “Misafirlerimiz ülkemize suyun ekosistemdeki yerinin korunması ve kullanımının sağlıklı şekilde sürdürebilmesi konulu projeleri kapsamında gelmişler. Bu kapsamda bu tür projelerde ve şehrimizin, ilçemizin tanıtımının yapıldığı her çalışmanın içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.