“Bize düşen şehitlerimizin hatırasını yaşatmaktır”

Güncel 20.06.2025 - 13:35, Güncelleme: 20.06.2025 - 16:47 328 kez okundu.
 

“Bize düşen şehitlerimizin hatırasını yaşatmaktır”

Yusuf Alemdar'dan “21 Haziran” mesajı:

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, aziz şehitlerin kanlarıyla kazanılan Adapazarı'nın Kurtuluşunun 104'üncü yıldönümü vesilesiyle mesaj yayınladı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı'nın kurtuluşunun 104'üncü yıldönümü olan 21 Haziran Adapazarı Kurtuluş Günü'nde bir mesaj yayınladı. Alemdar yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Güzel şehrimizin düşman işgalinden kurtuluş tarihi olan 21 Haziran'ın 104'üncü yıldönümünde, bu topraklar için kan döken, can veren aziz şehitlerimizi rahmet ve dua ile anıyorum. Türk Milleti'nin şanlı tarihi, tarih boyunca gurur veren destanlarla doludur. Adapazarı'nda da bağımsızlık azmiyle, kararlılığın sembolü olan nice yiğitler bu vatan için canlarını hiç düşünmeden feda etmişlerdir. Bundan tam 104 yıl önce, bugün özgürce ve güvenli bir şekilde yaşam sürdüğümüz topraklarda büyük bedeller ödenmiştir. Bize düşen aziz şehitlerimizin hatırasına, gazilerimizin mirasına sahip çıkmak ve Ay Yıldızlı bu bayrağın altında birlik ve beraberliğimizi daima korumaktır. Başta Cumhuriyet'imizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 21 Haziran Kurtuluş Günü'nü kutluyorum”
Yusuf Alemdar'dan “21 Haziran” mesajı:

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, aziz şehitlerin kanlarıyla kazanılan Adapazarı'nın Kurtuluşunun 104'üncü yıldönümü vesilesiyle mesaj yayınladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı'nın kurtuluşunun 104'üncü yıldönümü olan 21 Haziran Adapazarı Kurtuluş Günü'nde bir mesaj yayınladı.

Alemdar yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Güzel şehrimizin düşman işgalinden kurtuluş tarihi olan 21 Haziran'ın 104'üncü yıldönümünde, bu topraklar için kan döken, can veren aziz şehitlerimizi rahmet ve dua ile anıyorum. Türk Milleti'nin şanlı tarihi, tarih boyunca gurur veren destanlarla doludur. Adapazarı'nda da bağımsızlık azmiyle, kararlılığın sembolü olan nice yiğitler bu vatan için canlarını hiç düşünmeden feda etmişlerdir. Bundan tam 104 yıl önce, bugün özgürce ve güvenli bir şekilde yaşam sürdüğümüz topraklarda büyük bedeller ödenmiştir. Bize düşen aziz şehitlerimizin hatırasına, gazilerimizin mirasına sahip çıkmak ve Ay Yıldızlı bu bayrağın altında birlik ve beraberliğimizi daima korumaktır. Başta Cumhuriyet'imizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 21 Haziran Kurtuluş Günü'nü kutluyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember