CHP İl Başkanı Curoğlu Kurban Bayramını kutladı

Siyaset 14.06.2024 - 15:59, Güncelleme: 14.06.2024 - 16:47 2033+ kez okundu.
 

CHP İl Başkanı Curoğlu Kurban Bayramını kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, Kurban Bayramının kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı, ayrışmak yerine kucaklaşmanın sağlandığı duyguların yaşanmasına vesile olması temennisinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Bayramların yaşattığı manevi iklime vurgu yapan Başkan Curoğlu, “Bayramlar birlikteliğin, paylaşımın sembolüdür. Kültürümüzde komşumuz ile soframızı paylaşırız. Ancak yaşanan krizler vatandaşımızı paylaşamaz hale getirildi. Sofraların bereketi kalmadı. Vatandaşımız bırakın kurban kesmeyi et alamıyor. Yeniden bereketli sofraların kurulduğu, dostlarımızla paylaştığımız Türkiye’yi inşa etmek için yoksullukla mücadelemiz sürecek. Kurban Bayramının kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı, ayrışmak yerine kucaklaşmanın sağlandığı duyguların yaşanmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Kurban Bayramının bolluk, bereket getirmesini, yaşadığımız coğrafyada savaşların sona ermesine vesile olmasını temennisi ile tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, Kurban Bayramının kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı, ayrışmak yerine kucaklaşmanın sağlandığı duyguların yaşanmasına vesile olması temennisinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Bayramların yaşattığı manevi iklime vurgu yapan Başkan Curoğlu, “Bayramlar birlikteliğin, paylaşımın sembolüdür. Kültürümüzde komşumuz ile soframızı paylaşırız. Ancak yaşanan krizler vatandaşımızı paylaşamaz hale getirildi. Sofraların bereketi kalmadı. Vatandaşımız bırakın kurban kesmeyi et alamıyor. Yeniden bereketli sofraların kurulduğu, dostlarımızla paylaştığımız Türkiye’yi inşa etmek için yoksullukla mücadelemiz sürecek. Kurban Bayramının kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı, ayrışmak yerine kucaklaşmanın sağlandığı duyguların yaşanmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Kurban Bayramının bolluk, bereket getirmesini, yaşadığımız coğrafyada savaşların sona ermesine vesile olmasını temennisi ile tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.