Gençler Büyükşehirle tabiat cenneti Maden Deresi’nde keyifli bir yolculuğa çıktı

Güncel 25.07.2024 - 12:51, Güncelleme: 25.07.2024 - 12:51 1432+ kez okundu.
 

Gençler Büyükşehirle tabiat cenneti Maden Deresi’nde keyifli bir yolculuğa çıktı

Büyükşehir Belediyesi, her hafta şehrin farklı noktalarında keşfe çıktığı Genç Atölye’de Doğa Tutkunlar Atölyesi son dersini tabiatın en güzel örneklerini barındıran Kocaali Maden Deresi’nde işledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Genç Atölye, öğrencileri doğanın harikaları ile bir araya getiren dersiyle devam ediyor. Son adres Maden Deresi Her hafta farklı sanatsal, kültürel, eğitim alanında farklı dersler veren Genç Atölye, haftanın bir günü ise öğrencileri doğada yolculuğa çıkarıyor. Bu yolculuğun son adresi ise tabiatın en güzel örneklerini barındıran Kocaali Maden Deresi oldu. Adrenalin yaşattı Şehrin tarihi, turistik ve doğal alanlarını tanıtan program kapsamında tarihi eski dönemlerine kadar uzanan Maden Deresi’nin hikayesi gençlere uzman ekip tarafından anlatıldı ve katılımcılar doğayı yaşayarak tecrübe etti. Arazi şartları da zorlu olan destinasyonda, gezinin bazı bölümlerinde adrenalin seviyesi yükseldi. Egzersizler ve spor hareketleriyle yürüyüşe başlayan ve 50 doğa tutkununun yürüyüşüyle devam eden etkinlik, 8 kilometrenin sonunda günü ölümsüzleştiren fotoğraf çekimleriyle son buldu.
Büyükşehir Belediyesi, her hafta şehrin farklı noktalarında keşfe çıktığı Genç Atölye’de Doğa Tutkunlar Atölyesi son dersini tabiatın en güzel örneklerini barındıran Kocaali Maden Deresi’nde işledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Genç Atölye, öğrencileri doğanın harikaları ile bir araya getiren dersiyle devam ediyor.

Son adres Maden Deresi

Her hafta farklı sanatsal, kültürel, eğitim alanında farklı dersler veren Genç Atölye, haftanın bir günü ise öğrencileri doğada yolculuğa çıkarıyor. Bu yolculuğun son adresi ise tabiatın en güzel örneklerini barındıran Kocaali Maden Deresi oldu.

Adrenalin yaşattı

Şehrin tarihi, turistik ve doğal alanlarını tanıtan program kapsamında tarihi eski dönemlerine kadar uzanan Maden Deresi’nin hikayesi gençlere uzman ekip tarafından anlatıldı ve katılımcılar doğayı yaşayarak tecrübe etti.

Arazi şartları da zorlu olan destinasyonda, gezinin bazı bölümlerinde adrenalin seviyesi yükseldi.

Egzersizler ve spor hareketleriyle yürüyüşe başlayan ve 50 doğa tutkununun yürüyüşüyle devam eden etkinlik, 8 kilometrenin sonunda günü ölümsüzleştiren fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.