Vatandaş hizmet bekliyor

Güncel 24.07.2024 - 11:57, Güncelleme: 24.07.2024 - 11:57 1128+ kez okundu.
 

Vatandaş hizmet bekliyor

Serdivan Belediyesi personeliyle yemekte bir araya gelen Başkan Çelik, "Mazeret üretme, tembellik etme lüksümüz yok.

Vatandaşımız bizden hizmet bekliyor. Çok çalışacağız " dedi Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, belediye personeliyle öğle yemeğinde bir araya geldi. Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Çelik, "Sürekli birimlerimizi dolaşıyor, siz çalışma arkadaşlarımla bir araya geliyorum. Bugün de toplu olarak buluşalım istedim. Fırsat buldukça bu tür organizasyonlarda bir araya gelmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. BİR AİLE GİBİ Belediyelerin önemli bir hizmet kurumu olduğunu kaydeden Başkan Çelik, "Bizler devletimize ve milletimize hizmet eden insanlarız. Burada bir aile gibi birbirimize yardımcı olacak, topluma faydalı işler yapmak adına yorulmak bilmeden mesai harcayacağız. Bizden hizmet bekleyen insanları geri çevirmek ve de mazeret üretmek gibi bir lüksümüz yok. Her zamankinden daha çok çalışacağız. Sizlerin de bu bilinçle hareket ettiğini görmek beni mutlu ediyor. Hepinize özverili çalışmalarınız ve gayretiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Serdivan Belediyesi personeliyle yemekte bir araya gelen Başkan Çelik, "Mazeret üretme, tembellik etme lüksümüz yok.

Vatandaşımız bizden hizmet bekliyor. Çok çalışacağız " dedi

Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, belediye personeliyle öğle yemeğinde bir araya geldi. Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Çelik, "Sürekli birimlerimizi dolaşıyor, siz çalışma arkadaşlarımla bir araya geliyorum. Bugün de toplu olarak buluşalım istedim. Fırsat buldukça bu tür organizasyonlarda bir araya gelmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

BİR AİLE GİBİ

Belediyelerin önemli bir hizmet kurumu olduğunu kaydeden Başkan Çelik, "Bizler devletimize ve milletimize hizmet eden insanlarız. Burada bir aile gibi birbirimize yardımcı olacak, topluma faydalı işler yapmak adına yorulmak bilmeden mesai harcayacağız. Bizden hizmet bekleyen insanları geri çevirmek ve de mazeret üretmek gibi bir lüksümüz yok. Her zamankinden daha çok çalışacağız. Sizlerin de bu bilinçle hareket ettiğini görmek beni mutlu ediyor. Hepinize özverili çalışmalarınız ve gayretiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.