Yavuz ve Atalay bir arada! Ankara'da Sakarya zirvesi

Güncel 20.10.2023 - 14:49, Güncelleme: 20.10.2023 - 14:49 2551+ kez okundu.
 

Yavuz ve Atalay bir arada! Ankara'da Sakarya zirvesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk-İş Başkanı Ergün Atalay bir araya geldi. İkilinin sohbetinde Sakarya ve sorunları masaya yatırıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ve Türk-İş Başkanı Ergün Atalay önceki gün bir araya geldi. Ankara’da bir araya gelen iki Sakaryalın konuşmasında konu tabii ki yine Sakarya oldu. Sakarya’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini değerlendiren iki isim uzun bir süre sohbet etti. Ali İhsan Yavuz görüşme sonrasında yaptığı paylaşımda, “Günü, Türk-İş Başkanımız saygıdeğer Ergün Atalay abimizle uzun bir hasbihalle kapattık. Ülkemize, Sakarya’mıza ve içinde bulunduğumuz ahvale ilişkin fikir teatisinde bulunduk. Değerli fikirlerinden istifade ettik” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk-İş Başkanı Ergün Atalay bir araya geldi. İkilinin sohbetinde Sakarya ve sorunları masaya yatırıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ve Türk-İş Başkanı Ergün Atalay önceki gün bir araya geldi. Ankara’da bir araya gelen iki Sakaryalın konuşmasında konu tabii ki yine Sakarya oldu.

Sakarya’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini değerlendiren iki isim uzun bir süre sohbet etti. Ali İhsan Yavuz görüşme sonrasında yaptığı paylaşımda, “Günü, Türk-İş Başkanımız saygıdeğer Ergün Atalay abimizle uzun bir hasbihalle kapattık. Ülkemize, Sakarya’mıza ve içinde bulunduğumuz ahvale ilişkin fikir teatisinde bulunduk. Değerli fikirlerinden istifade ettik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.