TESK Yönetim Kurulu’nda Başkan Vekilliği’ne getirildi

Güncel 18.07.2024 - 11:08, Güncelleme: 18.07.2024 - 11:08 1138+ kez okundu.
 

TESK Yönetim Kurulu’nda Başkan Vekilliği’ne getirildi

Balcı’ya önemli görev

Türkiye'nin dört bir yanından gelen birlik ve federasyon başkanları katılımı ile Bursa’da gerçekleşen TESK Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Başkanvekilliği görevine getirildi. Sorun ve çözüm Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (BESOB) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, esnaf ve sanatkarların sorunları ve çözümleri ele alınırken, başkanvekillerinden Fevzi Apaydın’ın görevinden ayrılması üzerine başkanvekilliği seçimi de yapıldı. Başkan vekilleri TESK Yönetim Kurulu’nda Başkan vekili Muş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Burhan Aksak yerini korurken, Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Can Edebinoğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere’de başkanvekilliği görevine getirildiler. Önemli görev Türkiye’nin en önemli mesleki kuruluşlarından olan TESK’in yönetim kurulu üyeliğinin ardından Sakaryalı Federasyon Başkanı Halil İbrahim Balcı’nın ilk kez böylesi önemli görev olan başkanvekilliğine de getirilmesi ilimizde memnuniyetle karşılandı.
Balcı’ya önemli görev

Türkiye'nin dört bir yanından gelen birlik ve federasyon başkanları katılımı ile Bursa’da gerçekleşen TESK Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Başkanvekilliği görevine getirildi.

Sorun ve çözüm

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (BESOB) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, esnaf ve sanatkarların sorunları ve çözümleri ele alınırken, başkanvekillerinden Fevzi Apaydın’ın görevinden ayrılması üzerine başkanvekilliği seçimi de yapıldı.

Başkan vekilleri

TESK Yönetim Kurulu’nda Başkan vekili Muş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Burhan Aksak yerini korurken, Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Can Edebinoğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere’de başkanvekilliği görevine getirildiler.

Önemli görev

Türkiye’nin en önemli mesleki kuruluşlarından olan TESK’in yönetim kurulu üyeliğinin ardından Sakaryalı Federasyon Başkanı Halil İbrahim Balcı’nın ilk kez böylesi önemli görev olan başkanvekilliğine de getirilmesi ilimizde memnuniyetle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.