Erenler’de Çocuk Etkinlikleri Sürüyor

Güncel 22.08.2024 - 11:05, Güncelleme: 22.08.2024 - 11:05 1178 kez okundu.
 

Erenler’de Çocuk Etkinlikleri Sürüyor

Erenler Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan ve çocukların vazgeçilmezi olan ‘Mahallemde Şenlik Var’ programları Pirahmetler Mahallesi ile devam etti.

Erenler Belediyesi çocuklara yönelik çalışma ve etkinliklere devam ediyor. Her yaştan vatandaşa yönelik etkinliklerin gerçekleştiği Erenler’de çocuk şenliği programları Pirahmetler Mahallesinde devam etti. Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, programda eğlenen çocukları ziyaret ederek, kendilerine etkinliklerin devam edeceğini müjdeledi. MAHALLEMDE ŞENLİK VAR ‘Mahallemde Şenlik Var’ programları kapsamında Pirahmetler Mahallesinde düzenlenen çocuk şenliğini ziyaret eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Kıymetli evlatlarımız, çocuklarımız için etkinliklerimize devam ediyoruz. İlkini hafta başında Büyükesence Mahallemizde gerçekleştirmiştik. Bu akşamda ekiplerimiz Pirahmetler Mahallemizde” dedi. ‘DEVAM EDECEK’ Başkan Şenol Dinç, “Mahallelerimizde çocuklarımız için etkinliklerimize devam edeceğiz. Amacımız çocuklarımızın, evlatlarımızın hem öğrenerek hem de eğlenerek tatillerini güzel bir şekilde geçirmeleri. Programlarımıza katılan evlatlarımıza ve ailelerimize teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Erenler’imiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  
Erenler Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan ve çocukların vazgeçilmezi olan ‘Mahallemde Şenlik Var’ programları Pirahmetler Mahallesi ile devam etti.

Erenler Belediyesi çocuklara yönelik çalışma ve etkinliklere devam ediyor. Her yaştan vatandaşa yönelik etkinliklerin gerçekleştiği Erenler’de çocuk şenliği programları Pirahmetler Mahallesinde devam etti. Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, programda eğlenen çocukları ziyaret ederek, kendilerine etkinliklerin devam edeceğini müjdeledi.

MAHALLEMDE ŞENLİK VAR

‘Mahallemde Şenlik Var’ programları kapsamında Pirahmetler Mahallesinde düzenlenen çocuk şenliğini ziyaret eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Kıymetli evlatlarımız, çocuklarımız için etkinliklerimize devam ediyoruz. İlkini hafta başında Büyükesence Mahallemizde gerçekleştirmiştik. Bu akşamda ekiplerimiz Pirahmetler Mahallemizde” dedi.

‘DEVAM EDECEK’

Başkan Şenol Dinç, “Mahallelerimizde çocuklarımız için etkinliklerimize devam edeceğiz. Amacımız çocuklarımızın, evlatlarımızın hem öğrenerek hem de eğlenerek tatillerini güzel bir şekilde geçirmeleri. Programlarımıza katılan evlatlarımıza ve ailelerimize teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Erenler’imiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.