ORMER’den TÜBİTAK Projesi

Eğitim 17.09.2024 - 11:16, Güncelleme: 17.09.2024 - 11:16 666 kez okundu.
 

ORMER’den TÜBİTAK Projesi

Sakarya Üniversitesi Ortadoğu Enstitüsü(ORMER), TÜBİTAK ‘Uluslararası İşbirliklerine Katılımı Özendirmeye Yönelik Destek Programı’ kapsamında yaptığı başvurusu kabul edildi.

Ortadoğu Enstitüsü, Marie Curie Staff Exchange projesi başvuru sürecinde TÜBİTAK’ın Uluslararası İşbirliklerine Katılımı Özendirmeye Yönelik Destek ve Ödül Programları kapsamında önemli bir başarı elde etti. TÜBİTAK’ın “Koordinatörlüğü Destekleme Programı”na yapılan başvuru olumlu sonuçlanarak desteklenmeye hak kazandı. Desteğin Tanımı ve Kapsamı Koordinatörlüğü Destekleme Programı, Türkiye’de faaliyet gösteren kuruluşların Avrupa Birliği Çerçeve Programları’na (AB ÇP) koordinatör olarak başvuruda bulunacak proje koordinatör adaylarına ve ekiplerine yönelik bir destek programı olarak hizmet veriyor. Ortadoğu Enstitüsü başvurunun olumlu sonuçlanmasıyla, koordinatör olduğu Marie Curie Staff Exchange programı kapsamındaki projeleri için “Konsorsiyum Kurma Amaçlı Seyahat Desteği”, “Konsorsiyum Kurma Amaçlı Organizasyon Desteği” ve “Proje Yazdırma Desteği” kazanarak projelerini geliştirme fırsatı elde etti. Sakarya Üniversitesi Ortadoğu Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Tuncay Kardaş’ın başkanlığında yürütülecek olan projede, Doç. Dr. Aytaç Kadıoğlu, Doç. Dr. Yıldırım Turan, Arş. Gör. Zana Baykal, Arş. Gör. Serra Can, Arş. Gör. Ayşe Hazar ve Öğr. Gör. Mücahide Karakaya ekip üyeleri olarak görev alıyor.
Sakarya Üniversitesi Ortadoğu Enstitüsü(ORMER), TÜBİTAK ‘Uluslararası İşbirliklerine Katılımı Özendirmeye Yönelik Destek Programı’ kapsamında yaptığı başvurusu kabul edildi.

Ortadoğu Enstitüsü, Marie Curie Staff Exchange projesi başvuru sürecinde TÜBİTAK’ın Uluslararası İşbirliklerine Katılımı Özendirmeye Yönelik Destek ve Ödül Programları kapsamında önemli bir başarı elde etti. TÜBİTAK’ın “Koordinatörlüğü Destekleme Programı”na yapılan başvuru olumlu sonuçlanarak desteklenmeye hak kazandı.

Desteğin Tanımı ve Kapsamı

Koordinatörlüğü Destekleme Programı, Türkiye’de faaliyet gösteren kuruluşların Avrupa Birliği Çerçeve Programları’na (AB ÇP) koordinatör olarak başvuruda bulunacak proje koordinatör adaylarına ve ekiplerine yönelik bir destek programı olarak hizmet veriyor. Ortadoğu Enstitüsü başvurunun olumlu sonuçlanmasıyla, koordinatör olduğu Marie Curie Staff Exchange programı kapsamındaki projeleri için “Konsorsiyum Kurma Amaçlı Seyahat Desteği”, “Konsorsiyum Kurma Amaçlı Organizasyon Desteği” ve “Proje Yazdırma Desteği” kazanarak projelerini geliştirme fırsatı elde etti.

Sakarya Üniversitesi Ortadoğu Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Tuncay Kardaş’ın başkanlığında yürütülecek olan projede, Doç. Dr. Aytaç Kadıoğlu, Doç. Dr. Yıldırım Turan, Arş. Gör. Zana Baykal, Arş. Gör. Serra Can, Arş. Gör. Ayşe Hazar ve Öğr. Gör. Mücahide Karakaya ekip üyeleri olarak görev alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.